Poštovane kolegice i kolege,

Temeljem suradnje MOBI-a sa Sveučilištem u Dubrovniku i uglednim znanstvenicima iz Hrvatske i inozemstva u tijeku su pripreme za organizaciju ljetne škole i simpozija u Dubrovniku pod nazivom „Dubrovnik Summer School on Molecular Biosciences in Medicine with the International Oxidative Stress Symposium“. Aktualni program se nalazi u privitku ove obavijesti uz napomenu da su navedeni predavači sveukupno objavili gotovo 2.000 radova koji su citirani oko 100.000 puta. MOBI će polaznicima ljetne škole i simpozija dodijeliti odgovarajući broj ECTS bodova za izvannastavne aktivnosti, a postoji i mogućnost kratkog usmenog izlaganja polaznika škole koji budu odabrani, te dodjela priznanja za najbolje usmeno izlaganje.

Ljetna škola i simpozij će se održati od 11.  do 15. rujna ove godine, a predviđeni trošak kotizacije zajedno sa smještajem u dvokrevetnim sobama u nedavno izgrađenim objektima s tri zvjezdice Akademis Academia https://akademis-academia.inn.fan/index.php?lang=hr je predviđen u iznosu od 700 eura, te uključuje i sve obroke.

Ukoliko ste zainteresirani pošaljite email na adresu prof. Žarkovića (zarkovic@irb.hr) uz kopiju pomoćnici voditelja studija gospođi Lustig (silva@biologija.unios.hr). Pri tome svakako napišite želite li održati usmeno izlaganje u trajanju od 10-15 minuta na engleskom jeziku o području Vašeg znanstvenog rada i/ili interesa ili to niste u mogućnosti napraviti.

Broj sudionika je ograničen, stoga požurite kako ne biste propustili ovu atraktivnu priliku za sudjelovanjem u radu ljetne škole i simpozija, te o tome obavijestite i druge potencijalno zainteresirane kolegice i kolege, koji su već doktorirali ili studiraju na drugim studijima, pa i svoje mentore budući da je riječ o ljetnoj školi i simpoziju otvorenog tipa, pri čemu će sadašnji i bivši studenti kao i nastavnici MOBI-a biti u prednosti zbog dobivanje ove obavijesti prije javne objave.

Preliminarni program pronađite ovdje.

Voditeljstvo studija Molekularne bioznanosti (MOBI)